Gjestebok

Boligstyle AS ønsker gjerne tilbakemeldinger fra deg som kunde.

5 kommentarer om “Gjestebok

 1. Vi er så glade for at vi benyttet oss av Boligstyle. Nydelige og tidsriktige møbler, flott fargevalg og god service. Garantert fikk vi mer for leilighet takket være stylingen.

  Likt av 1 person

 2. Så glad jeg fikk hjelp av boligstyle.De sørget for at hjemmet mitt så flott og morderne og ikke minst fikk jeg en indre ro.Kommer garantert til å bruke de vis jeg skal flytte igjen 🙂

  Liker

 3. Vi solgte boligen etter 1 uke med god hjelp fra Pernille og Janniche. Er veldig fornøyd med hjelpen vi fikk og er veldig glad for at vi valgte å be om styling. Kan absolutt anbefale boligstyling. Tusen takk Pernille og Janniche!

  Liker

 4. Geir Andreas Tharaldsen sier: Vi ble av vår megler anbefalt å ta en prat med Boligstyle, Vi gjorde heldigvis det, selv om vi var usikre på om styling var nødvendig. Pernille Arvesen kom, tegnet og fortalte om hvordan vi kunne løfte det visuelle inntrykket av huset vårt. Vi takket ja, og fulgte hennes instrukser før hun stylet huset vårt. Resultatet ble fantastisk flott. Venner og kjente har gitt oss meldinger om hvor fint huset vårt ble presentert. Tusen takk Pernille, håper riktig mange kontakter dere for styling. En god styling kan gi en betydelig gevinst. Dere har min beste anbefaling.

  Liker

 5. Vi fikk tips om boligstyle gjennom megler. Vi ble veldig positivt overrasket. Effektiv, hyggelig og godt resultat er hva jeg sitter igjen med. En ting som slo meg aller mest var hvordan Pernille var opptatt av å finne det beste resultatet utifra hva vi kunne få til praktisk. Dette ble satt stor pris på. Resultatet ble veldig bra og annonsen vår/salget gikk ganske godt også. Det er ingen tvil om at styling har effekt. Kan si som Klarna, Smooth Styling. Kan varmt anbefales.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s